Selecteer een pagina

Aandacht voor voeten met Padipuur Keratine pakking

Voeten zitten meestal verstopt in sokken en schoenen. Ze verrichten elke dag zwaar werk. Ze ondersteunen het lichaam, ze lopen, ze rennen en doen nog veel meer. Dagelijks kijken mensen naar hun handen en hun gezicht in de spiegel. Aan deze lichaamsdelen wordt veel aandacht besteedt. Ze moeten er goed verzorgd uitzien en goed aanvoelen. Maar naar voeten wordt door velen nauwelijks omgekeken, terwijl deze hardwerkende lichaamsdelen best wat extra aandacht verdienen.

Naar de pedicure

Voeten verzorgen dat kun je zelf doen, maar je kunt er ook voor naar een pedicure gaan of bij jouw thuis laten komen. Deze specialist is er voor de voetverzorging en het geven van advies. Ook voor eventuele klachten kun je hier terecht. Het kan gaan om een ingegroeide nagel of een likdoorn. Dit laatste is een hard en branderig plekje bovenop je teen, die steken als je loopt of sport. Bij zwangerschap kunnen voeten opzwellen en kan er voetschimmel ontstaan. Reuma patiënten kunnen last hebben van de gewrichten of spieren van de voeten. Ook deze mensen kunnen hun voeten laten verzorgen en eventueel behandelen. Er kan een doorverwijzing naar een (behandelend) arts plaatsvinden.

Wat wordt er gedaan als behandeling ?

Bij een standaard behandeling voor voetverzorging worden je voeten gedesinfecteerd met alcohol. Om de nagels en nagelriemen te verzachten wordt er podinail gedruppeld op de nagels en nagelriemen. Daarna worden de nagelriemen losgemaakt. Eventueel vuil onder de nagel wordt hierbij verwijderd. Dan volgt het knippen van de nagels, het vijlen van de nagelrand en het losmaken van de velletjes langs de nagelriemen. Eventuele likdoorns en eelt wordt daarna verwijderd. Betadine wordt gebruikt om de nagels te ontsmetten. De voeten worden op het eind ingesmeerd met een verzorgende crème. Dan kan er eventueel nog gekozen worden voor het lakken van de nagels.

Contact

Middelweg 93
2241 AP Wassenaar
T : 070-5179588
E : info@padipuur.nl

Info

BTW : 8213.10.173B01.0270
KvK : 27166489
Bank: NL49 INGB 0652 4751 67

Openingstijden

Ma - Vr - 08:30 - 18:00
Zaterdag - 08:30 - 18:00
Zondag - Gesloten