Selecteer een pagina

Padipuur. Je voeten verdienen het!

Voeten gebruik je dagelijks. Je loopt ermee naar de plekken waar je zijn moet, je staat er op en zelfs als je zit, dan is het fijn als jouw voeten steunen op de grond. Je kunt er ook nog de trappers van jouw fiets mee laten draaien, op hardlopen, mee voetballen of een andere sport mee uitvoeren. Ook in de auto red je het niet zonder jouw voeten: je geeft er gas mee en remt ermee. Kortom voeten hebben heel wat te verduren. Zij verdienen een goede verzorging en eventuele behandeling bij problemen.

Meer dan nagels knippen

Door veel mensen wordt gedacht dat een pedicure er vooral is voor het knippen en verzorgen van de teennagels. Dat is niet waar. Je kunt er ook terecht voor het losmaken van ingroeiende nagels of het verwijderen van eelt en likdoorns uit voeten. Het is mogelijk om er advies te krijgen over voetverzorging of steunzolen. Deze kunnen ook worden aangemeten. Diabetes- en reumapatiƫnten hebben vaak problemen aan hun voeten. Ook zij kunnen zich laten behandelen bij een pedicure. Het is mogelijk om hier doorverwezen te worden naar een podotherapeut, podoloog of arts als er meer nodig is dan alleen voetverzorging.

Professionele pedicures gebruiken Padipuur Gloves & Socks

Je hebt pedicures die hiervoor opgeleid zijn, maar ook pedicures zonder diploma. Dit kan, omdat het een vrij beroep is sinds 1996. Als je op zoek bent naar een professional, die jou eventueel ook door kan verwijzen naar een specialist, dan kun je het beste iemand kiezen die is aangesloten bij ProVoet. Dit is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Hier wordt gestreefd naar een goede kwaliteit voetverzorging en van het beroep in Nederland. Leden van deze organisatie zijn niet alleen gediplomeerd, maar zijn ook op de hoogte van actuele ontwikkelingen in hun vak. Je herkent deze professionals aan het ProVoet-logo.

Contact

Middelweg 93
2241 AP Wassenaar
T : 070-5179588
E : info@padipuur.nl

Info

BTW : 8213.10.173B01.0270
KvK : 27166489
Bank: NL49 INGB 0652 4751 67

Openingstijden

Ma - Vr - 08:30 - 18:00
Zaterdag - 08:30 - 18:00
Zondag - Gesloten