Selecteer een pagina

Dat loopt weer beter

Een mens legt gedurende zijn of haar leven lopend een enorme afstand af. Het is dan ook niet raar dat voeten met het ouder worden steeds meer klachten gaan vertonen. Bijna 60% van de Nederlanders krijgt in zijn of haar leven één of meerdere keren last van voetproblemen. Bij problemen met de voeten kun je denken aan veel verschillende soorten, van klein tot groot.

Voetklachten en Keratine

Een kleine klacht kan zijn een ingegroeide nagel, eelt of een likdoorn. Bij een likdoorn is er sprake van een hard en branderig plekje bovenop de teen. Het steekt als je loopt of sport. Grotere voetproblemen kunnen optreden bij zwangerschap, diabetes of reuma. Bij zwangerschap kunnen voeten opzwellen. Ook kan er voetschimmel ontstaan. Diabetici hebben last van pijnscheuten, minder gevoel, moeilijk genezende wondjes en verkleuringen in de voeten. Ook kunnen zij een rode, gezwollen voet hebben, ook wel Charcot voet genoemd. Bij Reuma wordt er last ervaren bij de gewrichten of spieren van de voeten.

Pedicure en Padipuur Socks & Gloves

Als je last hebt van voetklachten dan kun je terecht bij een pedicure. Ook kun je hiervoor kiezen om eventuele toekomstige voetklachten tegen te gaan. Goed verzorgde voeten hebben minder kans op klachten. Je kunt ook voetverzorging kiezen, omdat je jouw voeten mooi wilt maken. Let hierbij goed op naar welke specialist je gaat. Bij grotere voetproblemen moet je kiezen voor een goed opgeleide specialist. Zij weten het meeste van medische problemen en kunnen tevens het beste doorverwijzen naar de juiste (behandelend) arts. Deze specialisten herken je aan het logo van ProVoet. Dat is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Voetverzorging houdt globaal in dat je voeten worden schoongemaakt, nagels worden geknipt, nagels worden gevijld, eventuele likdoorns en eelt worden verwijderd. Op het eind wordt er gemasseerd met een verzorgende crème en kunnen je nagels eventueel worden gelakt.

Contact

Middelweg 93
2241 AP Wassenaar
T : 070-5179588
E : info@padipuur.nl

Info

BTW : 8213.10.173B01.0270
KvK : 27166489
Bank: NL49 INGB 0652 4751 67

Openingstijden

Ma - Vr - 08:30 - 18:00
Zaterdag - 08:30 - 18:00
Zondag - Gesloten