Selecteer een pagina

Mooie, gezonde voeten met Padipuur Keratine Socks

Sommige mensen denken veel aan hun voeten, omdat ze er last van hebben. Het kan zijn dat ze een likdoorn hebben of een ingroeiende nagel. Dat kan beide grote pijnklachten tot gevolg hebben. Mensen met steunzolen zijn dagelijks druk bezig om hun voeten goed te ondersteunen. Diabetes- en reumapatiënten hebben vaak ook last van hun voeten. Voor deze mensen is vaak extra verzorging door een specialist noodzakelijk. Ook voor de andere categorie mensen, die geen voetklachten hebben, is deze zorg mogelijk. Voeten worden er weer mooi en gezond van. In de zomer, op blote voeten of op slippers is er dan geen reden meer tot schaamte.

Welke zorg is nodig?

Voor mensen met grote voetproblemen is het aan te raden om te kiezen voor een pedicure die is aangesloten bij ProVoet. Dat is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Deze mensen herken je aan het logo van ProVoet. Zij zijn gespecialiseerd in voetverzorging en bieden jou een goede kwaliteit. Zij zijn niet alleen in het bezit van een diploma, maar houden hun kennis ook up to date door zich te verdiepen in actuele ontwikkelingen. Zij hebben zelf kennis van de zogenaamde risicovoeten, maar zijn tevens in staat tot doorverwijzing naar een (behandelend) arts. Als je slechts voor het mooi maken en verzorgen van jouw voeten naar een pedicure gaat, dan kun je ook bij een minder geschoolde voetverzorger terecht. Het kan zelfs zo zijn dat deze persoon helemaal geen diploma heeft. Dit is namelijk niet verplicht.

Wat doen ze met jouw voeten?

Een standaard behandeling bij een pedicure gaat ongeveer zo: je voeten worden gedesinfecteerd, je nagels en nagelriemen worden verzacht en losgemaakt. Eventueel vuil wordt verwijderd, nagels worden geknipt en gevijld. Likdoorns en eelt kunnen worden verwijderd, nagels worden ontsmet en de voeten worden ingesmeerd met een verzorgende crème. Ook nagels lakken is mogelijk.

Contact

Middelweg 93
2241 AP Wassenaar
T : 070-5179588
E : info@padipuur.nl

Info

BTW : 8213.10.173B01.0270
KvK : 27166489
Bank: NL49 INGB 0652 4751 67

Openingstijden

Ma - Vr - 08:30 - 18:00
Zaterdag - 08:30 - 18:00
Zondag - Gesloten