Selecteer een pagina

Voeten verwennen met Padipuur Keratine pakking

Uit onderzoek is gebleken dat een gemiddelde mens gedurende zijn of haar leven maar liefst vier keer de aarde rondloopt. Dat is maar liefst 180.000 kilometer. Gelukkig maar dat al dat lopen goed is voor de bloedcirculatie in benen en voeten. Toch hebben voeten het niet altijd even makkelijk. Maar liefst 60% van de wereldbevolking heeft wel eens voetproblemen gehad.

Wanneer kies je voor voetverzorging?

Bij een pedicure kun je terecht om jouw voeten en teennagels eens lekker te laten verwennen, maar je kunt er ook naartoe gaan als je een probleem hebt. Het kan gaan om een groot probleem. Deze categorie voeten worden ook wel risicovoeten genoemd. Meestal zijn er ernstige voetklachten ontstaan ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing. Ook met een kleinere klacht kun je terecht bij een pedicure. Zo kunnen er ingroeiende nagels worden losgemaakt of eelt en likdoorns uit voeten worden verwijderd. Je kunt advies krijgen en eventueel doorverwezen worden naar een medisch specialist.

Wie heb jij precies nodig?

Voetverzorging wordt gegeven door mensen met een verschillende achtergrond. Het is zelfs mogelijk om dit werk te doen zonder specialistische diploma. Zo iemand kan jou misschien prima helpen als je zonder klachten komt. Zij kunnen jouw voeten en nagels wat extra aandacht geven. Hoe groter jouw klacht, hoe specialistischer jouw voetverzorger moet zijn. Mensen met een MBO-niveau 3 diploma mogen vaak geen risicovoeten behandelen. Zij mogen wel mensen met diabetici en reuma helpen als zij een bijscholing hebben gevolgd en een aantekening hebben behaald. MBO-niveau 4 gediplomeerden zijn er in gespecialiseerd om risicovoeten te behandelen. Zij bieden de meeste behandelmogelijkheden voor mensen met deze voeten, omdat zij over uitgebreide kennis en ervaring beschikken. Ook weet deze laatste groep het beste wanneer doorverwijzing naar een (behandelend) arts noodzakelijk is. Kijk dus goed wie jij nodig hebt.

Contact

Middelweg 93
2241 AP Wassenaar
T : 070-5179588
E : info@padipuur.nl

Info

BTW : 8213.10.173B01.0270
KvK : 27166489
Bank: NL49 INGB 0652 4751 67

Openingstijden

Ma - Vr - 08:30 - 18:00
Zaterdag - 08:30 - 18:00
Zondag - Gesloten